Viherrakenne Jaakkola Oy

Viherrakenne Jaakkola Oy on vuonna 1969 perustettu viherrakentamiseen erikoistunut yritys. Viherrakennusyksikkömme palvelee ammattitaitoisesti koko viherrakennuskenttää Mikko Jaakkolan johdolla. Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Kanta-Hämeessä. Kohteitamme ovat kerros- ja rivitalot, saneerauskohteet, päiväkodit ja koulut sekä tavaratalojen pihat. Pitkä kokemus auttaa tyydyttämään vaativimmankin asiakkaan tarpeet, ja työn laatu on meille pääasia. Olemme Viher- ja ympäristörakentajat ry:n sekä Rakentamisen laatu RALA ry:n jäsenyritys ja meillä on ollut auditoitu laatujärjestelmä vuodesta 1999.

LPK Louhikko 2020

Pyrimme säästämään luontoa lisäämällä ympäristöjen vihreyttä ja korjaamalla luonnonkatastrofien tuhoja. Viherrakentamisessa käytetään mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleja, varsinkin kasvualustojen yhteydessä. Viherrakentamisessa käytetyt pakkausmateriaalit pyritään kierrättämään tehokkaasti. Kierrätystä on mm. kiristemuovien käyttö puiden tuennassa. Käsittelemme jätteemme asianmukaisesti ja toimimme kokonaisvaltaisesti kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Yritykseemme kuuluu viherrakennusyksikön lisäksi Matti Jaakkolan luotsaama Puutarhakeskus Jaakkola, jolla on myymälä Forssassa ja nettikauppa.

Pihasuunnittelupalvelua ja -konsultointia tarjoaa yhteistyökumppanimme suunnitteluhortonomi (AMK) Tarja Jaakkola.