Viherrakentaminen

Laadukasta viherrakennustyötä jo yli 50 vuotta

Viherrakenne Jaakkola Oy on vuonna 1969 perustettu viherrakentamiseen erikoistunut yritys. Tarjoamme asiakaslähtöisesti laadukasta viherrakennustyötä ja luotettavia kumppanuussuhteita Etelä- Suomen rakennusyrityksille, kunnille ja taloyhtiöille. Olemme erikoistuneet kerros- ja rivitaloalueiden rakentamiseen sekä koulujen, päiväkotien, asunto-osakeyhtiöiden ja julkisten rakennusten pihasaneerauksiin.

Espoon Koho

Useiden vuosien kokemus auttaa tyydyttämään vaativimmankin asiakkaan tarpeet, ja työn laatu on meille pääasia. Olemme Viher- ja ympäristörakentajat ry:n sekä Rakentamisen laatu RALA ry:n jäsenyritys, ja meillä on ollut auditoitu laatujärjestelmä vuodesta 1999.  

Referenssisivultamme löytyvät mm. Verkkosaaren C-kortteli Helsingissä, Forssan kaupungin kauppatori ja Ankkalammin ympäristö (Suomen ympäristökilpailun kunniamaininta 2005), useita koulu- ja päiväkotikohteita eri puolilla Etelä-Suomea sekä Elenia Areenan viher- ja kivityöt Hämeenlinnassa. Pihasaneerauksista hyviä esimerkkikohteita ovat Kenttäkadun, Kaupunkisillan ja Martintalon päiväkodit Hyvinkäällä.

Viherrakentaminen on yrityksemme vahva kivijalka, joka on kasvanut ja kehittynyt vuosikymmenten saatossa. Olemme tehneet ajan mittaan lukuisia projekteja varsinkin pihasaneerauskohteissa, joista ei haasteita ole puuttunut. Käy katsomassa   referenssejämmme ja ota yhteyttä!

Ystävällisin terveisin                                                                                                                                    Mikko Jaakkola

Tullivuorentie, Helsinki

                                                                                              Yhteystiedot