Viherrakentaminen

Viherrakentamista kokemuksella ja ammattitaidolla  

Viherrakenne Jaakkola Oy on vuonna 1969 perustettu viherrakentamiseen erikoistunut yritys. Palvelemme ammattitaitoisesti koko viherrakennuskenttää ja toimimme Etelä-Suomessa sektorilla Hämeenlinna-Helsinki-Lohja. Keskeisiä toiminta-alueitamme ovat kerros- ja rivitalojen ohella saneerauskohteet, päiväkodit ja koulut sekä tavaratalojen pihat.

                                                                                               Yhteystiedot

Useiden vuosien kokemus auttaa tyydyttämään vaativimmankin asiakkaan tarpeet, ja työn laatu on meille pääasia. Olemme Viher- ja ympäristörakentajat ry:n sekä Rakentamisen laatu RALA ry:n jäsenyritys, ja meillä on ollut auditoitu laatujärjestelmä vuodesta 1999.  

Referenssisivultamme löytyvät mm. Forssan kaupungin kauppatori ja Ankkalammin ympäristö (Suomen ympäristökilpailun kunniamaininta 2005), useita koulu- ja päiväkotikohteita eri puolilla Etelä-Suomea sekä Elenia Areenan viher- ja kivityöt Hämeenlinnassa.  Pihasaneerauksista hyviä esimerkkikohteita ovat Kenttäkadun, Martin ja Kaupunkisillan päiväkodit Hyvinkäällä.

Viherrakentaminen on yrityksemme vahva kivijalka, joka on kasvanut ja kehittynyt vuosikymmenten saatossa. Olemme tehneet ajan mittaan lukuisia projekteja varsinkin pihasaneerauskohteissa, joista ei haasteita ole puuttunut. Käy katsomassa   referenssejämmme ja ota yhteyttä!

Ystävällisin terveisin                                                                                                                                       Mikko Jaakkola